First Hotel Grand byder i anledningen af Spis Uge 5 indenfor til et pragteksemplar af en 3-rettersmenu, serveret i den historiske Restaurant Grand.

Aftenens forretsservering byder på en klassisk løgsuppe lavet på kalvefond og karamelliserede løg under et låg af knasende sprød butterdej. Hovedretten er en af Restaurant Grands historiske serveringer: Her møder rosastegt oksefilet glaserede gulerødder og vinterens selleri den kraftfulde sauce espagnole i en intens og autentisk servering, der i dag præsenterer sig nøjagtigt som den blev serveret første gang, påskedag 1932. Dessert skal du naturligvis ikke være foruden, derfor vil din tjener med selvsikker charme flambere hjemmebagte pandekager i Grand Marnier, når vi serverer den ikoniske franske dessert Crepé Suzette, der efter traditionen gøres selskab af appelsin, mandler og hjemmelavet vaniljeis.

Vi glæder os til at se dig. 

Menu

Soupe à l’oignon
Fransk løgsuppe lavet på kalvefond og karamelliseret løg, et låg af sprød butterdej serveret med sprøde croutoner gratineret med Gruyére.

Filet de boeuf Espagnole
Rosastegt oksefilet med glaserede gulerødder og selleri samt pommes Anna serveret med sauce espagnole.

Crepé Suzette
Hjemmebagte pandekager flamberet i Grand Marnier. Serveres med appelsin, mandler og vaniljeis.
Flamberes ved bordet.

Køb din billet

Powered byTicketbutler

Billeder fra restauranten