Restaurant Grand, SPIS! Uge 5

First Hotel Grand byder i anledningen af SPIS! Ug 5 indenfor til et pragteksemplar af en 3-retters menu, serveret i den historiske Restaurant Grand.

Og netop historie sætter sit præg på menuen hos Restaurant Grand, hvor det klassiske franske køkken er til stor inspiration. Årets SPIS! Uge 5-menu er ingen undtagelse.

Her skal du nemlig både igennem en forretservering med en cremet jordskokkesuppe og en hovedret, som er en af Restaurant Grands historiske serveringer: Filet de boeuf Espagnole, der i dag præsenterer sig nøjagtigt som den blev serveret første gang, påskedag 1932. Aftenen rundes af med en syndig Gâteau Rubinstein, som også trækker historiske tråde til restaurantens spændende historie, idet  den for første gang blev serveret i marts 1932.

Vi glæder os til at se dig!

Menu

Jérusalem soupe d’artichaut
Cremet jordskokkesuppe serveret med urtebagt torsk, tern af syltet jordskokker
samt purløg og trøffelolie.

Filet de boeuf Espagnole
Rosastegt oksefilet med glacerede gulerødder og selleri samt pommes Anna
serveret med sauce espagnole.

Gâteau Rubinstein
Romfromage på makronbund med hindbærmarmelade samt profiteroles
med chokolade pyntet med flødeskum.

Powered byTicketbutler
Restaurant Grand, SPIS! Uge 5

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.

Luk menu

Tilmelding SPIS! nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at holde dig opdateret med spændende nyheder fra vores univers.

Du er nu tilmeldt SPIS! nyhedsbrevet