Hos MARV fusioneres det klassiske dyder med nye og innovative idéer. Du er derfor garanteret en anderledes smagsoplevelse med det bedste fra forskellige cuisiner, når du tager plads ved bordet i de hyggelige lokaler på Vestergade 75. Med fokus på service og den gode restaurantoplevelse, er du i trygge hænder hos MARV.

I anledningen af SPIS! Uge 5 har ejer og køkkenchef Axel Jørgensen lavet en velsmagende menu, hvor smage og teksturer er sat sammen på en ny og anderledes måde, altid med respekt for råvarenes kvalitet og smag. Du kan derfor se frem til fire lækre serveringer, med lokale, fynske råvarer i sæson som de centrale elementer.

Menu

Appetizer
Grofthakket tatar af dansk kalveinderlår, m/ yuzu- & MARV mayo, jordskokchips og revet trøffel
Forret
Stegt kammusling med blomkålspuré og blomkålsris med kapers vendt i brunet smør 
Hovedret
Dansk Rib Eye med pommes anna, stegte svampe, farseret gulerod, glace

Dessert
Tarte tatin med vaniljeis

Køb din billet

Powered byTicketbutler

Billeder fra restauranten

#spisodense