SPIS! Uge 5 2019 - Gringas | SPIS! Odense Food Festival

Til SPIS! Uge 5 fejrer den hyggelige restaurant  i Overgade – Gringas – 4 års fødselsdag. Her fusionerer indehaver Geoff Bubear det temperamentsfulde mexicanske køkken med gode fynske, økologiske råvarer.

Menuen er baseret på traditionelle, festlige prælatinamerikanske retter, som Mayaerne og Aztekerne spiste på specielle helligdage. Desserten er inspireret af en kage fra det mexicanske kloster San Jerónimo og kan dateres tilbage til 1600-tallet.

Fokus er på den autentiske oplevelse, så hvad enten du spiser kød, er vegetar eller veganer,  kan du se frem til en festlig smagsoplevelser, der får dine smagsløg til at danse salsa.

Til SPIS! Uge 5 kan du se frem til en lækker menu der henleder tankerne til mere eksotiske himmelstrøg.

Vi glæder os til at se dig!

Menu

Menuen kan bestilles med kød, vegetarisk og vegansk

Antojitos
Snacks

Pozole rojo
Traditionel let krydret suppe med majssemulje og svinekød eller grøntsager.


Tamal de cazuela

Ovnbagt ”Tamal” med kylling eller grøntsager samt ”mole”- sovs.
Dertil serveres en salat af ovnstegte grøntsager.

Pastel de Almendras con Porto
Mandelkage med portvin.
Serveret med syltede pærer og chokolademousse.

Køb din billet

Kommer I flere end der er tilgængelige billetter, eller ønsker I at spise efter kl. 20.00, så ring til restauranten på 20864784.

Powered byTicketbutler
Mad fra Gringas
Besøg Gringas

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.

Luk menu

Tilmelding SPIS! nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at holde dig opdateret med spændende nyheder fra vores univers.

Du er nu tilmeldt SPIS! nyhedsbrevet