Til SPIS! Uge 5 fejrer den hyggelige restaurant  i Overgade – Gringas – 3 års fødselsdag. Så du kan se frem til en ekstra festlig oplevelse, når køkkenchef, Geoff Bubear, disker op med et smagsbombardement af en menu, som kan spice selv den mørkeste vinteraften op.

Menuen er baseret på den mexicanske ”Comida corrida” med inspiration fra rejser på Yucatan halvøen. Ligesom i Mexico benytter Geoff så mange lokale råvarer som muligt. Med det økologiske spisemærke i sølv, kan du– uanset om du er kødspiser, vegetar eller veganer – se frem til en velkomponeret street food-menu, som får dine smagsløg til at danse.

Lyder det fristende? Så skynd dig ind og klik et par billetter hjem, og vær med til at fejre Gringas’ 3 år som mexicansk madmekka.

Vi glæder os til at se dig.

Menu


Menuen kan bestilles vegetarisk, vegansk og med kød.

Sikil P’aak
Mayaindiansk græskarkerne salsa med majschips

Sopa lima
Rustikke kyllingestrimler i en let kyllingefond eller blandede rodfrugter i en grøntsagsfond, smagt til med lime

Salat
Sprød Hindsholmskinke eller sprøde rødbedechips med røget ost, hibiscus blomst og kandiserede nødder

Cochinita Pibil
Achiote- og appelsinmarineret svinekød eller jackfruit langtidsstegt i bananblade med syltede rødløg, avocadomousse, puré af sorte bønner og frisklavede tortillas

Pekannøddetærte
med chokolade og hjemmelavet karamelis

Køb din billet

Powered byTicketbutler

Billeder fra restauranten

#spisodense