Besøg vinderen af Schiøtzprisen 2017 og 2018 – Restaurant Fynboen – som til SPIS! Uge 5 inviterer indenfor i deres fine lokaler på Nørregade i Odense, hvor stemningen er præget af mormor-hygge og og retro-design.

Hos Fynboen er de traditionelle danske retter udgangspunktet for fortolkning og nytænkning – altid med respekt for at bevare de traditionelle elementer og den gode smag – og selvfølgelig med gode, fynske råvare som grundpillen for maden.

Med en fremragende anmeldelse af Gastromand og to sejre ved Schiøtzprisen på CV’et er stilen lagt for en sublim restaurantoplevelse.

Vi glæder os til at se dig.

Menu

Røget makrel med æggeblomme, kål på flere måder, croutoner og sauce med soya 

Risotto med confiteret kylling og sprødt skind, svampe og forårsløg

Langtidstilberedt okse med cremede og sprøde jordskokker, fynske beder og rødvinssky

Æblebombe med syrlig sorbet, cremet og bagt hvid chokolade, marengs og karamel

Køb din billet

 

Det er muligt at tilkøbe vinmenu samt snacks og bobler i restauranten.

Powered byTicketbutler

Billeder fra restauranten

#spisodense