Brødrene Foschi, som også driver Restaurant Fynboen, overtog for nylig Odenses ældste italienske restaurant, Ristorante Capri. Med 40 år på bagen er restauranten efterhånden en institution, som alle odenseanere før eller siden har lagt vejen forbi.

 

Ristorante Capri er genåbnet med et ansigtsløft, men sjælen, den personlige stil og hyggen er den samme som altid. I køkkenet er det kærligheden til det italienske køkken, der er i højsædet, dog nu også med et fynsk twist – noget som afspejler de to brødres dansk-italienske baggrund.

 

I anledning af SPIS! ude byder Ristorante Capri på en lækker menu, med de bedste italienske og fynske råvarer, som du kan nyde i de hyggelige lokaler i Dronningensgade.

Vi glæder os til at se dig!

Menu

Menuen kan bestilles med kød, vegetarisk og vegansk

Kartoffelslice med ricotta & rosmarin.
Hjertesalat med cæsardressing, parmesan og hønseskind.

Tomater og mozzarella med croutoner og basilikum.

Grillet carpaccio med rimmede porrer og pecorino.

Stegt kylling med peberfrugt og tomatsauce.
Råstegte kartofler med urter og pesto verde.
Risotto med svampe og sprød skinke.

Tiramisu bianco med hvid chokolade og syltede bær.

Køb din billet

Powered byTicketbutler

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.

Luk menu

Tilmelding SPIS! nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at holde dig opdateret med spændende nyheder fra vores univers.

Du er nu tilmeldt SPIS! nyhedsbrevet