I hjertet af Odense finder du Bryggeriet Flakhaven. Når du træder indenfor mærker du straks restaurantens hyggelige atmosfære og de store imponerende kobberkedler, der møder dig som noget af det første, afslører at øllet spiller en helt central rolle hos Bryggeriet Flakhaven.

 

Ikke nok med at restauranten har sin egen husbrygger, der går og hygger om kedlerne og udvikler på nye, sjove og spændende smage dagen igennem. Køkkenet står også for at lave velsmagende, ærlig mad, som passer til de lækre øl, som restaurantens mange ølhaner byder på.

 

Du kan se frem til en smagsoplevelse, der udspringer fra det franske køkken, men hvor sæsonens råvarer og den danske naturs spisekammer spiller en markant rolle.

 

Til årets SPIS! Uge 5 menu får du serveret to nøje udvalgte øl. Én til forretten og én hovedretten.

 

Vi glæder os til at se dig!

Menu

 

Torsk serveret med saltet agurk, fennikelcrudité samt sauce af syrnet fløde.

Oksefilet med vinterkål i variationer, hertil sauce blanquette.


Baba au Rhum – fransk klassisk pâtisserie, stænket med rom.

Inklusiv 2 øl tilpasset forret & hovedret

Køb din billet

Mad fra Bryggeriet Flakhaven
Mad fra Bryggeriet Flakhaven
Mad fra Bryggeriet Flakhaven

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.

Luk menu

Tilmelding SPIS! nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at holde dig opdateret med spændende nyheder fra vores univers.

Du er nu tilmeldt SPIS! nyhedsbrevet