Vil du opleve en lille bid af Frankrig lige midt i Odense, så er Bacchus i Vestergade 96b stedet for dig. Bacchus er en autentisk restaurant med en varm atmosfære og ærkefransk finesse.
 
I køkkenet finder du kok og indehaver Stéphane Libourel. For Stéphane handler spiseoplevelsen om smag. Smagen fra de gode råvarer, årstidens smag og smagen af fransk håndværk og kogekunst.
 
Med det udgangspunkt skaber Stéphane unikke smagsoplevelser med en høj grad af nytænkning, kreativitet og eksklusive råvarer. Hos Bacchus arbejdes der med stor fokus på årstidens råvarer og kendetegnet er en minimalistisk anretning med fokus på hovedingredienserne og intensitet i smagen.
 
Så skynd dig at klikke billetter til Bacchus i kurven, og glæd dig til at blive budt bienvenue af Stéphane og hans team til SPIS! Uge 5. 
 

Menu

Menuen kan bestilles med kød eller vegetarisk.

Røget laks fra Samsø – fennikelcreme – løgrom – urter

Boeuf Bourguignon – knuste kartofler med persille –
bagt selleri – gulerødder vichy


Tarte Tatin – sorbet

 
 

Køb din billet

Powered byTicketbutler

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.

Luk menu

Tilmelding SPIS! nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at holde dig opdateret med spændende nyheder fra vores univers.

Du er nu tilmeldt SPIS! nyhedsbrevet