Hos MARV fusioneres de klassiske dyder med nye og innovative idéer. Du er derfor garanteret en anderledes smagsoplevelse med det bedste fra forskellige cuisiner, når du tager plads ved bordet i de hyggelige lokaler på Vestergade 75. Med fokus på service og den gode restaurantoplevelse, er du i trygge hænder hos MARV.

I anledningen af SPIS! Ude har ejer og køkkenchef Axel Jørgensen lavet en velsmagende menu, hvor smage og teksturer er sat sammen på en ny og anderledes måde, altid med respekt for råvarernes kvalitet og smag.

Du kan derfor se frem til fire lækre serveringer, med lokale, fynske råvarer i sæson som de centrale elementer.

Vi glæder os til at se dig!

Husk at bestille det antal biletter, som I ønsker at sidde sammen. 

SPIS! Ude menu

3 snack fra kokkens udvalg – Brød og smør

Forret
Kammusling – Blomkål – Kapers – Sauce på brunet smør

Hovedret
Krogmodnet okse – Bagt selleri med timian – Puré af selleri – Perlebyg med gammelknas og vin – Søde gulerødder

Dessert
Clafoutis med brombær – Brombær- og chokoladeganache – Råsyltede brombær – Tuille med vanilje og timian

SPIS! Ude menu - vegetar

3 snacks fra kokkens udvalg – Brød og smør

Forret
Blomkål – Mandler – Brunet smør

Hovedret
Bagt spidskål med gammel knas – Broccoli marineret som asiatisk – Tærte med blomkål og fennikel – Sauce på grøntsagssju og peanutbutter

Dessert
Clafoutis med brombær – Brombær- og chokoladeganache – Råsyltede brombær – Tuille med vanilje og timian

Marv, SPIS! Uge 5

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.