På Overgade finder du den hyggelige lille mexicanske restaurant Gringas. Her fusionerer indehaver Geoff Bubear det temperamentsfulde mexicanske køkken med gode fynske, økologiske råvarer. På Overgade finder du den hyggelige lille mexicanske restaurant Gringas. Her fusionerer indehaver Geoff Bubear det temperamentsfulde mexicanske køkken med gode fynske, økologiske råvarer.

Fokus er på den autentiske oplevelse, så hvad enten du spiser kød, er vegetar eller veganer,  kan du se frem til en festlig smagsoplevelser, der får dine smagsløg til at danse salsa. På aftenen kan du bestille lækre drinks, der er særlig udvalgt til menuen.

Til SPIS! Ude kan du se frem til en lækker menu der henleder tankerne til mere eksotiske himmelstrøg.

Husk at bestille det antal biletter, som I ønsker at sidde sammen. 

Hvis ikke der er flere ledige billetter til det tidspunkt I ønsker, eller ønsker I at spise senere end kl. 20.00, så kontakt Gringas på 20 86 47 84.
Det samme, hvis menuen ønskes i en vegansk version.

SPIS! Ude menu

Sopa de Fideos 
Traditionel tomatsuppe med pasta, røget chili og avokado.

Taco Alambre
Taco med grillet steak toppet med baconstykker, peberfrugt, løg og salsa.

Sincronizadas 
Hvedetortilla fyldt med skinke og ost samt med frisk tomatsalsa.

Pastel de Tres Leches
Let og saftig kage med 3 slags mælk.
Serveret med karameliserede æbler og hibiscus.

SPIS! Ude menu - vegetar

Sopa de Fideos
Traditionel tomatsuppe med pasta, røget chili og avokado.

Taco Alambre
Taco med grillet grøntsager toppet med seitan stykker, peberfrugt, løg og salsa.

Gringas
Hvedetortilla fyldt med champignon og ost samt med frisk tomatsalsa.

Pastel de Tres Leches
Let og saftig kage med 3 slags mælk.
Serveret med karameliserede æbler og hibiscus

Mad fra Gringas
Besøg Gringas

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.