Restaurant Grand, SPIS! Uge 5

First Hotel Grand byder i anledningen af Spis Ude indenfor til et pragteksemplar af en 3-retters menu, serveret i den historiske Restaurant Grand. 

Netop historien sætter sit præg på menuen hos Restaurant Grand, hvor det klassiske franske køkken er til stor inspiration. Årets SPIS! Ude-menu er klassisk fransk, krydret med de bedste fynske råvarer. 

Her skal du  igennem en forretsservering med urtebagt kulmule og en hovedret med svinebryst fra det fynske Grambogård. Aftenen rundes af med en syndig  Bombe Neró, der flamberes ved bordet. 

Vi glæder os til at se dig!

Husk at bestille det antal biletter, som I ønsker at sidde sammen. 

Menu

Fricassée de moules
Urtebagt kulmule og cremet frikassé på blåsmuslinger hertil tern af syltede Rød Gråsten æble samt sprøde jordskokkechips og krydderurter.

Poulet sauté chasseur
Udbenet overlår samt bryst fra Grambogård med ristede kantareller og
karameliseret selleri serveret med sauce Chasseur på reduceret hvidvin, cognac, kørvel og estragon.

Serveres med pommes rissollées.

Bombe Neró
Vaniljeis med karamel, vaniljemousse, chokoladestykker og abrikospuré indbagt i marengs og flamberes i rom ved bordet.

Restaurant Grand, SPIS! Uge 5

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.