Restaurant Fynboens logo

Besøg vinderen af Schiøtzprisen 2017, 2018 og 2019 – Restaurant Fynboen – som til SPIS! Ude inviterer indenfor i deres lokaler på Nørregade, hvor stemningen er præget af mormor-hygge og retro-design.

Hos Fynboen er de traditionelle danske retter udgangspunktet for fortolkning og nytænkning – altid med respekt for at bevare de traditionelle elementer og den gode smag – og selvfølgelig med gode fynske råvare som grundpillen for maden.

Med tre sejre ved Schiøtzprisen på CV’et er stilen lagt for en sublim fynsk restaurantoplevelse.

Vi glæder os til at se dig!

Husk at bestille det antal biletter, som I ønsker at sidde sammen. 

SPIS! Ude menu

Tatar af færøsk laks med komprimeret agurk, marineret glaskål, ristede mandler & vinaigrette med æbler 
Dybstegte jordskokker med hønseblanquette, grillede kyllingeskind samt røgede & syltede svampe.

Sprængt Fynbogris med cremede og stegte kål, saltbagt knoldselleri & sauce med æblecider

Frossen yoghurt med blåbær på flere måder, sprøde kakaokiks, saltet karamelsauce & citronverbena

SPIS! Ude menu - vegetar

Rødbedetatar med syltede sennepskorn, rygeostcreme, syltede agurker & revet æggeblomme
Cremet jordskokkesuppe med friterede jordskokker, brunet smør & syrlige æbler
Saltbagt selleri med ristede skovsvampe, sauce med vesterhavsost & syltede stikkelsbær
Frossen yoghurt med blåbær på flere måder, sprøde kakaokiks, saltet karamelsauce & citronverbena

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.