SPIS! ORD

Fredag d. 11. sep. 15.30-18.00 og Lørdag d. 12. sep. kl. 11.00-15.00

Bliv klogere på Verdensmålene i en fødevarekontekst, dyk ned i diskussionen omkring kødspisning, udforsk fynsk ølhistorie, hør om sundhed i en samfundsmæssig kontekst, se vegetarkost gennem naturvidenskabelige briller eller vær med til liveoptagelse af Samvirkes podcast Med Mad i Munden og meget mere til SPIS! Ord. 

Sammen med chefredaktør Tim Visti og journalist Martin Seymour fra Jysk Fynske Medier dykker vi ned i forskellige afkroge af drikke- og fødevarebranchen, når vi inviterer til foredrag og debatter med en række spændende aktører og eksperter.

SPIS! Ord finder sted i Festsalen på Odense Rådhus, som en del af SPIS! Madmarked fredag den 11. september kl. 15.30-18.00 og lørdag den 12. september kl. 11.00-16.00.

fredag d. 11. sep.

SPIS! dig i verdensmål
Kl. 15.30-16.30, Festsalen

Kød i køkkenet
Kl. 17.00-18.00, Festsalen

Lørdag d. 12. sep.

Din sundhed eller samfundets?
Kl. 11.00-12.00, Festsalen

Den moderne ostemad – dansk skæreost 2.0
Kl. 12.30-13.30, Odense Rådhus 2. sal

Grønt så det smager
Kl. 12.30-13.30, Festsalen

Fynsk øl -en international prisvinder
Kl. 14.00-15.00, Festsalen

Live Podcast: Med mad i munden med gæst
Kl. 14.00-15.00, Mødelokalet

Dette event er skabt i samarbejde med

DenFynskeBladfond (1)

Covid- 19
Arrangementet gennemføres med hensyn til Myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Skulle vi mod forventning blive pålagt at aflyse, refunderes din billet

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.