SPIS! ORD

Fredag d. 11. sep. 15.30-18.00 og Lørdag d. 12. sep. kl. 11.00-15.00

Bliv klogere på Verdensmålene i en fødevarekontekst, dyk ned i diskussionen omkring kødspisning, udforsk fynsk ølhistorie, hør om sundhed i en samfundsmæssig kontekst, se vegetarkost gennem naturvidenskabelige briller eller vær med til liveoptagelse af Samvirkes podcast Med Mad i Munden og meget mere til SPIS! Ord. 

Sammen med chefredaktør Tim Visti og journalist Martin Seymour fra Jysk Fynske Medier dykker vi ned i forskellige afkroge af drikke- og fødevarebranchen, når vi inviterer til foredrag og debatter med en række spændende aktører og eksperter.

SPIS! Ord finder sted ved Jysk Fynske Medier på Banegårdspladsen 2, fredag den 11. september kl. 15.30-18.00 og lørdag den 12. september kl. 11.00-16.00.

fredag d. 11. sep.

SPIS! dig i verdensmål
Kl. 15.30-16.30, MedieLab

Kød i køkkenet
Kl. 17.00-18.00, kantinen

Lørdag d. 12. sep.

Din sundhed eller samfundets?
Kl. 11.00-12.00, kantinen

Den moderne ostemad – dansk skæreost 2.0
Kl. 12.30-13.30, storms pakhus

Grønt så det smager
Kl. 12.30-13.30, medielab

Fynsk øl -en international prisvinder
Kl. 14.00-15.00, kantinen

Live Podcast: Med mad i munden med gæst
Kl. 15.00-16.00, medielab

Dette event er skabt i samarbejde med

DenFynskeBladfond (1)

Covid- 19
Arrangementet gennemføres med hensyn til Myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Skulle vi mod forventning blive pålagt at aflyse, refunderes din billet

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.