Forestil dig at træde ind i et af H. C. Andersens magiske eventyr. At tage en bid af den frostkolde Snemand, dufte til Hyldemors nybryggede te og mærke varmen fra en lille piges sidste knitrende svovlstik.

I SPIS! Eventyrligt er alle sanser i spil, når vi gennem dufte, smage og lyde tager på en vild og vidunderlig rejse ind i fantasiens land. Alt er muligt, når vi med omdrejningspunkt i H. C. Andersens eventyrlige univers inviterer til bords med fantasien og udforsker eventyret som en sanselig totaloplevelse, der kan forvandle og forandre sig igen og igen.  

Lad dig forvilde ind i et mørkt og ufremkommeligt vildnis af grene. Duft til den søde hyld. Smag på magien, og bliv indhyllet i elementer af nykomponeret musik, opera, dans, skuespil, gastronomi og fantastisk scenografi, når vi med SPIS! Eventyrligt hylder fantasien og undersøger, hvordan et eventyr knaser, glitrer, dufter, smager, føles og lyder.

Anbefalet min. alder: ca. 8 år.

Varighed: 50 min.

Spilleperiode: 14.-24. februar 2019

Spilletider: Ons-fre kl. 17.30

Lørdage og søndage kl. 16.00

Den sanselige forestilling er for hele familien og finder sted i Den Fynske Opera ved Filosofgangen 19, 5000 Odense. Billetterne kan allerede nu købes på Den Fynske Operas hjemmeside, så tag hele familien i hånden, når fantasien slippes fri i uge 7 og 8, 2019.

Det er desværre ikke muligt at købe billetter i døren på forestillingsdagen, da vi forbereder små snacks til hver enkelt gæst. Husk derfor at købe din billet i god tid.

SPIS! Eventyrligt er første teaterproduktion af det tværkunstneriske formidlingsprojekt Teater Tværsnit. Forestillingen er skabt i samarbejde mellem stærke, fynske aktører, herunder blandt andet SPIS! Odense Food Festival, instruktør Jesper Dupont, Jeppe Sand fra Det Skrå Teater, Den Fynske Opera, Den Kongelige Balletskole Odense samt kokkene Mads Friis fra mmoks og Kim Gubi fra Resumé.

Projektet er støttet af KODA Kultur.

HOVEDSPONSORER

Odense Kommune

Region Syddanmark

SPONSORER

BUPL

KODA Kultur

Spar Nord Fonden

KEN STORKØKKEN

Møllerens Fond

SAMARBEJDSPARTNERE

Den Fynske Opera

mmoks

Restaurant Resumé

Det Kongelige Teater Balletskolen Odense

Dupont Speak

Ryslinge Højskole