“SPIS! UGE 5”

Odense fortjener en kæmpe synlighed nationalt og internationalt, for der sker så mange spændende ting på den odenseanske restaurationsscene.

SPIS! ønsker at sætte fokus på odenseansk gastronomi, som for tiden sætter barren virkeligt højt, og er med til at placere Odense på landkortet som et smagfuldt rejsemål.

SPIS! er derfor stolte af at have indgået et samarbejde med flere af byens skønne restauratører om konceptet “SPIS! UGE 5“, hvor de i uge 5 tilbyder nogle særligt lækre og/eller fordelagtige anretninger.

I det spritnye koncept “SPIS! UGE 5”, tilbyder nogle af de allerbedste restauranter i Odense en særligt fordelagtig menu kreeret specielt til uge 5.
Du får bl.a. mulighed for at spise braisseret kalvekæbe med høbagt selleri, pocheret æg og trøffel, sild i fynsk porter, dekonstrueret chokoladekage med havtorn, fynsk brunsviger, og mange, mange andre udsøgte lækkerier.
Og du får det hele til en super fordelagtig pris.

Invitér en god ven og “SPIS! UGE 5”.

Vær sikker på at få plads på din yndlingsrestaurant, – sikr dig din billet til “SPIS! UGE 5”allerede nu, eller køb en billet som julegave til en der fortjener noget fynsk forkælelse på tallerken.

Bak din by op, – SPIS! den:).

Se mere om de enkelte restauranter længere nede på siden. Og vær sød at bemærk at der er forskellige åbningsdage fra sted til sted:).

Rigtigt god fornøjelse, – #spisodense.

OBS, OBS, OBS: Når du har købt din billet til en given dag i uge 5, skal du ringe til restauranten og bestille bord på det tidspunkt på aftenen der passer dig. Gør det hellere før end siden:).