SPIS! Odense Food Festival inviterer hele byen med til fest og fylder den med gourmet, kvalitet, smag, nydelse og samværet over den smukt pyntede tallerken.

Vi vil gerne have alle, der har lyst med til bords og derfor også de borgere, der ikke til daglig har eget hjem at kokkerere i.

I samarbejde med Kold College inviterer SPIS! Odenses hjemløse til at komme til gourmetgrillaften i Ungdomshusets café torsdag d. 14. september.

De dygtige elever fra Kold Colleges kokkelinje snitter, hakker, steger og koger de lækreste kreationer frem af de allerbedste råvarer, og aftenens gæster kan sætte sig ned og blive forkælet i den smukt oppyntede café med en enkelt øl eller sodavand til maden.

Hvis du kender en, der er lidt boligmæssigt udfordret, så gør ham/hende gerne opmærksom på, at vi snart vil invitere vedkommende via gadepræsten og andre gode samarbejdspartnere.

Indtil videre er du meget velkommen til at skrive til Sarah på skl@spisodense.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig selv eller en, du kender. 

 

Vi glæder os til at møde vores gæster.

#spisodense