Gastronomi, kunst og kultur vikler sig kælent ind i hinanden, når SPIS! Odense Food Festival og ODEON helt eksklusivt inviterer et begrænset antal gæster ind bag scenetæppet før de fleste andre.

Torsdag den 23. februar slår vi dørene op til en aften med super lækker 5-retters menu fra Under Lindetræet, Oluf Bagers Gård, mmoks, Restaurant Skovbakken og Restaurant Fynboen. Du kommer til at kunne skåle i meget dejlig og velkurateret vin fra Kjær Sommerfeldt, og du får testet dit smagsmod med sjove smagsprøver på lokalt mikrobryg fra Albani i ODEONS fine Schiøtzbar.

Vi serverer for dig på scenen under det imponerende scenetårn – et af Danmarks to største – så du får mulighed for at nyde den fantastisk smukke koncertsal fra samme vinkel, som internationale og danske stjerner i fremtiden kommer til.

Vi vil helst overraske dig på aftenen, men vi har allieret os med nogle skønne, lokale kunstnere, som vil lave forskellige mindre indslag i løbet af aftenen.

Du får nok aldrig chancen for at se ODEON fra scenen igen, så invitér nogle af dem, du bedst kan lide med til en mindeværdig aften med gastronomien i spotlightet og scenekunstoverraskelser drysset med nænsom hånd.

Der er et begrænset antal billetter, og du finder dine gennem nedenstående link.

Bemærk!

Fotograf Rico Feldfoss fra Feldfoss Visual Media fotograferer diskret ved begivenheden – giv venligst besked, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage til dig i den forbindelse.

Vi serverer ved runde borde, og du kan komme til at sidde sammen med flere, end du selv har købt billet til.

Vi glæder os til at se dig.

#spisodense