Fynske specialiteter, kærlighed til mad, godt håndværk, gratis gastro-aktiviteter til børn og voksne, fødevarer, som du muligvis aldrig har smagt og råvarer, som du virkelig burde smage.

Lyder det som noget for dig? Så er du hermed inviteret med, når SPIS! Odense Food Festival afholder SPIS!-Madmarked, et af de lækreste madmarkeder i byen.

 

Forkæl dine smagsløg i salgsboderne med blandt andet økologisk juice, øko-cocktails, friskrøget fynsk rygeost, kødspecialiteter og måske lidt chokolade?

Udfordr din bedste vens smagsmod med en insektsnack, quizz om danske oste i oste-teltet, eller smag på det vilde Danmark hos Bark og Krat og The Balcony.

 

I SPIS!-Madmarkedets workshop-telt kan du f.eks. lære at lave dine egne forårsruller, få diskuteret dine smagsindtryk eller smage på grillede lækkerier fra de fynske have.

 

Og du må endelig også sørge for at besøge Smag for Livets fantastisk spændende workshop-telt, hvor smagsopfattelser bliver testet, diskuteret og udfordret. Man går altid klogere fra et møde med Smag for Livet.

 

Hvis du har børnene med, kan de hygge sig ved bålet, hvor der helt gratis kan laves øko-snobrød og popkorn, de kan prøve Jumping Funs famøse wipe-out, hvis de er rigtig vilde, eller de kan tage på smagsskattejagt.

 

Streetfood-vogne står klar til at udvide din gastronomiske horisont, og inde i Odense Rådhus kan du finde en af Fyns største vinsmagningskonkurrencer, som du kan melde dig til hér.

Hvis du er brunsvigerfan, så skal du overveje at smutte ind til kåringen af Danmarks bedste brunsviger kl. 10.00 i Odense Rådhus eller måske ovenikøbet melde dig til konkurrencen hér. Der er gode præmier, hæder og ære på spil.

 

SPIS!-Madmarked har fri entré, men salgsboderne tager selvfølgelig penge for de lækkerier, du evt. skal have med hjem.

 

Vi glæder os meget til at se dig på Flakhaven d. 16. september fra kl. 10.00-18.00.

#spisodense.