SPIS! Madmarked

Fredag d. 11. og lørdag d. 12. september 2020

Fynske specialiteter, kærlighed til mad, godt håndværk, sjove gastro-aktiviteter for hele familien, fødevarer, som du aldrig har smagt og råvarer, som du virkelig burde smage.
Lyder det som noget for dig? Så er du hermed inviteret med, når SPIS! Odense Food Festival afholder SPIS! Madmarked. Vi samler passionerede fødevareaktører fra hele landet, der alle vægter smag, kvalitet og det gode håndværk højest. 

SPIS! Madmarked har fri entré. Så tag hele familien med til en hyggelig dag for alle; gå på opdagelse blandt de mange spændende salgsboder, tag ungerne i hånden og besøg børneområdet SPIS! Børn og lær om den danske naturs spisekammer i SPIS! Vildt-området.

Vi glæder os til at se dig på Flakhaven fredag den 11. september kl. 14.00 -18.00 og lørdag den 12. september fra kl. 10.00-16.00.

Følg med her på siden, hvor vi til foråret vil offentliggøre hvilke fødevareaktører, virksomheder og spændende organisationer du kan glæde dig til at møde.

Glæd dig til at møde

- OG MANGE FLERE!

Covid- 19
Arrangementet gennemføres med hensyn til Myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Skulle vi mod forventning blive pålagt at aflyse, refunderes din billet