SPIS! Madmarked

Fredag d. 11. og lørdag d. 12. september 2020

SPIS! Madmarked 2020 er desværre aflyst grundet covid-19. 

store dele af festivalen afholdes stadig, så tag et kig i programmet og glæd dig til velsmagende oplevelser i uge 37.

Fynske specialiteter, kærlighed til mad, godt håndværk, sjove gastro-aktiviteter for hele familien, fødevarer, som du aldrig har smagt og råvarer, som du virkelig burde smage.
Lyder det som noget for dig? Så er du hermed inviteret med, når SPIS! Odense Food Festival afholder SPIS! Madmarked. Vi samler passionerede fødevareaktører fra hele landet, der alle vægter smag, kvalitet og det gode håndværk højest. 

SPIS! Madmarked har fri entré. Så tag venner og familie med til en hyggelig dag for alle; gå på opdagelse blandt de mange spændende salgsboder, tag ungerne i hånden og prøv vores mange aktiviteter og lær om den danske naturs spisekammer i SPIS! Vildt-området.

Odense Rådhus er begge dage fyldt med spændende muligheder for at gå på opdagelse i gastronomiens verden. Omfavn mangfoldigheden med en skøn middag, lyt til spændende debatter, smag Danmarks bedste brunsviger og inviter din gode ven med til frokost med fynske øl, skønne oste og sprøde grøntsager.

Vi glæder os til at se dig på Flakhaven fredag den 11. september kl. 14.00 -18.00 og lørdag den 12. september fra kl. 10.00-16.00.

Se nederst hvilke fødevareaktører, virksomheder og spændende organisationer du kan glæde dig til at møde.

Programmet på SPIS! Madmarked

Foruden de mange spændende boder, kan du se frem til disse aktiviteter. programmet bliver løbende opdateret.
noget er gratis, få aktiviteter kræver billet eller tilmelding.

Glæd dig til at møde

- OG MANGE FLERE!

Covid- 19
Arrangementet gennemføres med hensyn til Myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Skulle vi mod forventning blive pålagt at aflyse, refunderes din billet