SPIS! dig i verdensmål

fredag d. 11. sep. kl. 15.30-16.30

Det, vi spiser, sætter et aftryk på kloden. 

Hvordan køber man ind med større klimabevidsthed, kan vi mindske madspild ved at opbevare vores mad bedre, er lokale råvarer løsningen, skal vi blive bedre til at spise efter sæsonerne, er økologi bedre for miljøet, og hvilken betydning har dit kaffeindkøb for kaffebonden på den anden side af jorden? 

Kan Verdensmålene hjælpe os med at navigere i junglen af fødevare og købe klogere ind, så vi kan sikre en mere bæredygtig fremtid og bidrage til at løse en globalt problem lokalt.

Alt det og meget mere er til debat, når vi sammen med debatredaktør fra Fyens Stiftstidende Peter Hagmund inviterer vi en række eksperter til en snak om fødevarer i et Verdensmålsperspektiv. 

Du kan se frem til at møde: 

  • Camilla Haustrup Hermansen, direktør, Plus Pack.
  • Camilla Erika Lerberg, direktør, Fairtrade Danmark.
  • Martha Marie Jensen, Fyens Økologi.
  • Anne Paulin, klimaordfører, Socialdemokratiet.
  • Anja Philip, formand, Forbrugerrådet Tænk. 

Vi glæder os til at se dig til en spændende debat!

Dette event er skabt i samarbejde med

Covid- 19
Arrangementet gennemføres med hensyn til Myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Skulle vi mod forventning blive pålagt at aflyse, refunderes din billet

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.