Den 10. juni 2018 inviterer SPIS! Odense Food Festival dig til at fejre sommeren og de velsmagende, internationalt anerkendte, fynske asparges til årets SPIS! Asparges – Aspargesfrokosten.

Den traditionsrige frokost foregår stående ved højborde i den skønne sommersol, hvor restauranterne serverer deres bedste bud på en velsmagende anretning med de lækre, fynske asparges som hovedelement.

Du har både mulighed for at komme og spise med os kl. 11.00, kl.12.30 og kl. 14.00.

Når du køber billet til SPIS! Asparges – Aspargesfrokosten, er den ikke øremærket til en bestemt restaurant. Du ved derfor ikke på forhånd, hvem du får serveret mad fra. Vi garanterer dog, at alle serveringer er fyldt med kvalitetsråvarer og velsmag.

Vi er glade for allerede nu at kunne præsentere Restaurant Aro, Kok & Vin, The Balcony, Bryggeriet Flakhaven, Restaurant Resumé, Restaurant Marie Louise, mmoks og Restaurant Teglværksskoven.

Følg med på vores sociale medier, hvor vi løbende offentliggør flere af de deltagende restauranter – og se om din yndlingsrestaurant er med til den årlige Aspargesfrokost.

Du kan købe dine billetter via linket til højre på siden.

Vi glæder os til at se dig.

#spisodense