SCHIØTZPRISEN

Schiøtzprisen er en kokkekonkurrence for professionelle kokke og kokkeelever, der hylder det unikke gastronomiske håndværk gennem fokus på den fynske fødevarefortælling.
Det gastronomiske og kulinariske niveau på Fyn er utroligt højt, og den næringsrige, fynske jord skaber grobund for nogle er landets allerbedste råvarer og fødevareproducenter. Faktisk er hver 5. fynbo beskæftiget i et fødevarerelateret erhverv, ligesom Fyn har Europas tætteste koncentration af bryggerier.
 
Med Schiøtzprisen ønsker SPIS! Odense Food Festival i samarbejde med Albani at præmiere kokkes evner til at fortolke det fynske terroir med størst mulig velsmag og kreativitet.

Deltagernes retter bedømmes af dommerne ud fra følgende kriterier: 

    • Smag.
    • Visuel præsentation.
    • Håndværk, innovation og kreativitet.
    • Evnen til at formidle den fynske fortælling gennem råvarerne.

 

SCHIØTZPRISEN-2019-500-300

SCHIØTZPRISEN 2019

Læs mere..

SCHIØTZPRISEN 2017

Læs mere..

SCHIØTZPRISEN 2018

Læs mere..

SCHIØTZPRISEN 2016

Læs mere..

Luk menu

Tilmelding SPIS! nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at holde dig opdateret med spændende nyheder fra vores univers.

Du er nu tilmeldt SPIS! nyhedsbrevet