SCHIØTZPRISEN 2019

RESTAURANT FYNBOEN

Søndag d.15 september 2019 afholdte vi for 4. gang Fyns største professionelle kokkekonkurrence, Schiøtzprisen. Det blev Restaurant Fynboen, med Stefano Foschi og hans assistent Frederik Hedegård ved gryderne der for tredje år i træk løb med prisen.

Vinderretten bestod blandt meget andet af hjerte og lever. Dommerne roste især kokkene for deres mod til at bruge to forskellige slags indmad, men også håndværket og smagen i retterne.

Restaurant Fynboen benyttede også kokkekonkurrencen til at ære den folkekære sanger Kim Larsen der betyder en del for holdet. Under serveringen blev der afspillet et miks af hans sange.

Deltagere

Fynboen Logo
Restaurant Fynboen
Restaurant Alchemist
Restaurant Hærværk
Hotel Hesselet
Sdr. Bjert Kro

Dommere & vært

Klavs Styrbæk

KLAVS STYRBÆK

Kok og ejer af det gastronomiske projekt STYRBÆKS

Dommer Per Hallundbæk

PER HALLUNDBÆK

Kok og gastronomisk konsulent

Design uden navn-12

LOUISE BÆK BRØNNUM

Gastrofysiker og leder af Alchemist T[A]este lab i København

Dommer Morten Vilsbæk

Morten vilsbæk

Journalist, madredaktør og vinskribent

Vært Jacob Rytz

Jacob rytz

Journalist og nyhedsvært TV2 FYN

Samarbejdspartnere

Sponsorer

Gourmet Olie logo
Luk menu

Tilmelding SPIS! nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at holde dig opdateret med spændende nyheder fra vores univers.

Du er nu tilmeldt SPIS! nyhedsbrevet