Schiøtzprisen 2018 | SPIS! Odense Food Festival - Se vinderretten her!

SCHIØTZPRISEN 2018

SCHIØTZPRISEN

Søndag den 16. september 2018 fejrede vi de fantastiske fynske råvarer til den festlige og folkelige Schiøtzprisen. Schiøtzprisen er Fyns største professionelle kokkekonkurrence, som præmierer det unikke gastronomiske håndværk og evnen til at fortolke det fynske terroir. Innovation, smag, kvalitet og visuel præsentation er i centrum, når de professionelle kokke er med i konkurrencen om at kreere de bedste retter med fokus på fynske råvarer.

RESTAURANT FYNBOEN

Årsagen til at Fynboen igen i år løb med sejren skyldes, ifølge dommer og kok Klavs Styrbæk, at deres ret hang sammen smagsmæssigt og havde en rød tråd. Der blev bl.a. serveret en glace med æble og honningsnaps, som smagte fantastisk, og som var ekstremt vellykket håndværksmæssigt. Derudover havde de lavet et flot show, som var inspireret af H.C. Andersen, men Klavs Styrbæk understreger, at det udelukkende var maden, de vandt på. Læs hele artiklen fra dagen her.

DELTAGERE

Bryggeriet Flakhaven Logo
Bryggeriet Flakhaven
Restaurant og Hotel Fru Larsen
Hotel & Restaurant Fru Larsen
Fynboen Logo
Restaurant Fynboen
Uformel Logo
Restaurant Uformel
Restaurant Vårs logo
Restaurant Vår

DOMMERE

Dommer Klavs Styrbæk
Dommer Ole G. Mouritsen

DAN JØRGENSEN

Medlem af Folketinget og tidligere fødevareminister.

KLAVS STYRBÆK

Indehaver og køkkenchef hos Restaurant STYRBÆKS.

OLE G. MOURITSEN

Centerleder for Smag for Livet og ansvarlig for hovedområdet Gastrofysik.

LOUISE BECK BRØNNUM

Gastrofysiker og leder af Alchemist testkøkken i København.

VÆRT

Vært Jacob Rytz

JACOB RYTZ

Journalist og nyhedsvært på Tv2 Fyn.

SPONSORER

Sponsor Spar Nord

SAMARBEJDSPARTNERE

Sponsor Restaurant Crawl
Sponsor Schiøtzprisen
Gourmet Olie logo
Luk menu

Tilmelding SPIS! nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at holde dig opdateret med spændende nyheder fra vores univers.

Du er nu tilmeldt SPIS! nyhedsbrevet