SCHIØTZPRISEN 2018

RESTAURANT FYNBOEN

Søndag den 16. september 2018 fejrede vi de fantastiske fynske råvarer til den festlige og folkelige Schiøtzprisen. Schiøtzprisen er Fyns største professionelle kokkekonkurrence, som præmierer det unikke gastronomiske håndværk og evnen til at fortolke det fynske terroir. Innovation, smag, kvalitet og visuel præsentation er i centrum, når de professionelle kokke er med i konkurrencen om at kreere de bedste retter med fokus på fynske råvarer.

Årsagen til at Fynboen igen i år løb med sejren skyldes, ifølge dommer og kok Klavs Styrbæk, at deres ret hang sammen smagsmæssigt og havde en rød tråd. Der blev bl.a. serveret en glace med æble og honningsnaps, som smagte fantastisk, og som var ekstremt vellykket håndværksmæssigt. Derudover havde de lavet et flot show, som var inspireret af H.C. Andersen, men Klavs Styrbæk understreger, at det udelukkende var maden, de vandt på.

Læs mere her.

DELTAGRERE

Bryggeriet Flakhaven Logo
Bryggeriet Flakhaven
Restaurant og Hotel Fru Larsen
Hotel & Restaurant Fru Larsen
Fynboen Logo
Restaurant Fynboen
Uformel Logo
Restaurant Uformel
Restaurant Vårs logo
Restaurant Vår

DOMMERE & VÆRT

Dan_Jørgensen-Fotograf_Lars_Svankjær_2

DAN JØRGENSEN

Medlem af folketinget og tidligere fødevareminister

Klavs Styrbæk

KLAVS STYRBÆK

Indehaver og køkkenchef hos Restaurant STYRBÆKS

Dommer Ole G. Mouritsen

OLE G. MOURITSEN

Centerleder for Smag for Livet og ansvarlig for hovedområdet Gastrofysik

Design uden navn-12

LouisE bæk brønnum

Gastrofysiker og leder af Alchemist testkøkken i København

Vært Jacob Rytz

Jacob rytz

JOURNALIST OG NYHEDSVÆRT 
TV2 FYN

SPONSORER

SAMARBEJDSPARTNERE

Sponsor Restaurant Crawl
Sponsor Schiøtzprisen
Gourmet Olie logo
Luk menu

Tilmelding SPIS! nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at holde dig opdateret med spændende nyheder fra vores univers.

Du er nu tilmeldt SPIS! nyhedsbrevet