Søndag den 17. september fejrer vi de fantastiske fynske råvarer til den festlige og folkelige Schiøtzprisen.

Schiøtzprisen er Fyns største professionelle kokkekonkurrence, som præmierer det unikke gastronomiske håndværk og evnen til at fortolke det fynske terroir.

Innovation, smag, kvalitet og visuel præsentation er i centrum, når de professionelle kokke er med i konkurrencen om at kreere de bedste retter med fokus på fynske råvarer.

Er du gastroentusiast og vil du se dygtige, professionelle kokke i aktion. Så har kan du deltage gratis som tilskuer. Der er mulighed for smagsprøver på specialøl fra Albanis nye mikrobryggeri Theodor Schiøtz Brewing Co. og spiselige, små fynske snacks ved arrangementet, så længe fadene er fulde.

Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at sikre dig din billet.

OBS OBS: Det er desværre ikke muligt at reservere flere siddebilletter, men vi har helt ekstraordinært åbnet op for reservation af ståbilletter til arrangementet. Billetterne giver adgang til balkonen i Odense Rådhus. Bemærk at disse billetter desværre ikke giver adgang til gratis smagsprøver.

DOMMERE

Årets dommere er Per Hallundbæk, indehaver og køkkenchef hos Falsled Kro, Klavs Styrbæk, indehaver og køkkenchef hos Restaurant STYRBÆKS, Ole G. Mouritsen fra Det Danske Gastronomiske Akademi og Smag for Livet samt Morten Vilsbæk, journalist, madredaktør og vinskribent hos Jysk Fynske Medier.

Dysten om Schiøtzprisen finder sted i Odenses Rådhushal søndag den 17. september kl. 14.00-17.00. Årets vinder kan tage hjem med 20.000 kr., et smukt håndskåret Schiøtzpristrofæ fra Kærbygaard Plankeborde samt en outdoor markedsføringskampagne til en værdi af 50.000 kr. ved Albani.

Vi glæder os til at se dig.

 

#spisodense

 
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach