SCHIØTZPRISEN 2017

RESTAURANT FYNBOEN

Søndag den 17. september 2017 fejrede vi de fantastiske fynske råvarer til den festlige og folkelige Schiøtzprisen.

Når det blev bisonretten fra Restaurant Fynboen, der løb med sejren, skyldes det ifølge Morten Vilsbæk, at de havde lavet “et festfyrværkeri af en ret med en urkraft af smag, som har udgangspunkt i den fynske bisonokse”. Bisonkødet kommer fra Ditlevsdal Bison Farm.

–” De havde arbejdet rigtig meget med både haler og det møre kød fra selve oksen. Den første del af retten var tatar fra bison i kernemælk, og det var en topfrisk kombination, siger han.” Læs mere her

SCHIØTZPRISEN-2017-500-300

DELTAGERE

Fynboen Logo
Restaurant Fynboen
Restaurant Vårs logo
Restaurant Vår
Bryggeriet Flakhaven Logo
Bryggeriet Flakhaven
Restaurant Mmoks
Restaurant The Balcony logo
Restaurant The Balcony

DOMMERE

Klavs Styrbæk

KLAVS STYRBÆK

Indehaver og køkkenchef hos Restaurant STYRBÆKS.

Dommer Ole G. Mouritsen

OLE G. MOURITSEN

Centerleder for Smag for Livet og ansvarlig for hovedområdet Gastrofysik.

 
Dommer Morten Vilsbæk

MORTEN VILSBÆK

Journalist, madredaktør og vinskribent på Fyens Stiftstidende.

Dommer Per Hallundbæk

PER HALLUNDBÆK

Tidligere direktør og køkkenchef på Falsled Kro.

VÆRT

Vært Jacob Rytz

JACOB RYTZ
Journalist og nyhedsvært på Tv2 Fyn.

Årets vinderret af Restaurant Fynboen

SPONSORER

Sponsor Bent Brandt
Sponsor Spar Nord
Luk menu

Tilmelding SPIS! nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger vi for, at holde dig opdateret med spændende nyheder fra vores univers.

Du er nu tilmeldt SPIS! nyhedsbrevet