SCHIØTZPRISEN 2017

RESTAURANT FYNBOEN

Søndag den 17. september 2017 fejrede vi de fantastiske fynske råvarer til den festlige og folkelige Schiøtzprisen.

Når det blev bisonretten fra Restaurant Fynboen, der løb med sejren, skyldes det ifølge Morten Vilsbæk, at de havde lavet “et festfyrværkeri af en ret med en urkraft af smag, som har udgangspunkt i den fynske bisonokse”. Bisonkødet kommer fra Ditlevsdal Bison Farm.

–” De havde arbejdet rigtig meget med både haler og det møre kød fra selve oksen. Den første del af retten var tatar fra bison i kernemælk, og det var en topfrisk kombination, siger han.”

Læs mere her.

DELTAGERE

Fynboen Logo
Restaurant Fynboen
Restaurant Vårs logo
Restaurant Vår
Bryggeriet Flakhaven Logo
Bryggeriet Flakhaven
Restaurant The Balcony logo
The Balcony
Restaurant Mmoks

DOMMERE & VÆRT

Klavs Styrbæk

KLAVS STYRBÆK

Indehaver og køkkenchef hos Restaurant STYRBÆKS.

Dommer Ole G. Mouritsen

OLE G. MOURITSEN

Præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi

Dommer Morten Vilsbæk

MORTEN VILSBÆK

Medlem af Danske Madanmeldere

Dommer Per Hallundbæk

PER HALLUNDBÆK 

Tidligere direktør og køkkenchef på Falsled Kro

Vært Jacob Rytz

JACOB RYTZ

Journalist og nyhedsvært på Tv2 Fyn

SPONSORER OG SAMARBEJDSPARTNERE

SPIS! Eventyrligt
Sponsor Bent Brandt
Sponsor Spar Nord