First Hotel Grand byder i anledningen af Spis Ude indenfor til et pragteksemplar af en 3-retters menu, serveret i den historiske Restaurant Grand.

Og netop historien sætter sit præg på menuen hos Restaurant Grand, hvor det klassiske franske køkken er til stor inspiration. Årets SPIS! Ude-menu er ingen undtagelse.

Her skal du nemlig både igennem en forretsservering med en terrin af svineskæber og en hovedret, som er en af Restaurant Grands historiske serveringer: Filet de boeuf Espagnole, der i dag præsenterer sig nøjagtigt som den blev serveret første gang, påskedag 1932. Aftenen rundes af med en syndig  Parfait au chocolat, som også trækker tråde til den restaurantens spændende historie, idet den for første gang blev serveret i september 1932.

Restauranten har mod forespørgsel mulighed for at servere bagt fisk til hovedret.

Menu

Terrine de mâchoire de porc

Terrin af svineskæber rørt med sennep og persille hertil syltede tranebær samt sprøde kartoffelchips og Karl Johanmayonnaise

Filet de boeuf Espagnole

Rosastegt oksefilet serveret med sauté af danske majs og skalotteløg. Hertil ristede Portobellosvampe og pommes fondant tilberedt i urteolie samt sauce Espagnole (reduceret brun kalvesky med tomat, hvidløg og krydderurter)

Parfait au chocolat

Mørk chokolade parfait serveret med marinerede blommer og sprød karamel

Køb din billet

Powered byTicketbutler

Billeder fra restauranten