I hjertet af Odense finder du Bryggeriet Flakhaven. Når du træder indenfor mærker du straks restaurantens hyggelige atmosfære og de store imponerende kobberkedler, der møder dig som noget af det første, afslører at øllet spiller en helt central rolle hos Bryggeriet Flakhaven.

Ikke nok med at restauranten har sin egen husbrygger, der går og hygger om kedlerne og udvikler på nye, sjove og spændende smage dagen igennem. I køkkenet står køkkenchef Jesper Danielsen også for at lave velsmagende, ærlig mad, som passer til de lækre øl, som restaurantens mange ølhaner byder på.

Du kan se frem til en smagsoplevelse, der udspringer fra det franske køkken, men hvor sæsonens råvarer og den danske naturs spisekammer spiller en markant rolle.

Du har mulighed for at vælge vegetarisk eller vegansk menuen, hvis du foretrækker det.

Til årets SPIS! Ude menu får du serveret en nøje udvalgt øl-menu til forretten og hovedretten.

Vi glæder os til at se dig.

Menu

Inkl. én øl til forret og hovedret.

Vildtterrin – Grov sennep – Vilde urter – Spæde gulerødder – Pære

Gråandebryst og confiteret lår – Bær – Svampe – Pommes Fondant – Sauce

Panna cotta – Hyldebær – Sorbet

Køb din billet

 

Powered byTicketbutler

Billeder fra restauranten

#spisodense