Brødrene Foschi, som også driver Restaurant Fynboen, overtog for nylig Odenses ældste italienske restaurant, Ristorante Capri. Med 40 år på bagen er restauranten efterhånden en institution, som alle odenseanere før eller siden har lagt vejen forbi.

Ristorante Capri er genåbnet med et ansigtsløft, men sjælen, den personlige stil og hyggen er den samme som altid. I køkkenet er det kærligheden til det italienske køkken, der er i højsædet, dog nu også med et fynsk twist – noget som afspejler de to brødres dansk-italienske baggrund.

I anledning af SPIS! ude byder Ristorante Capri på en lækker menu, med de bedste italienske og fynske råvarer, som du kan nyde i de hyggelige lokaler i Dronningensgade.

Vi glæder os til at se dig!

Menu

Capris antipasti – udvalg af små rettter, lækkert charcuterie og andre delikatesser.

Pappardelle med ragout af confiteret and, grønkål, parmesan og syrlige ribs.

Tagliata af grillet okse med stegte svampe, caprifritter og kold sauce.

Hjemmelavet Tiramisu i nye klæder.

Powered byTicketbutler
OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.