Fynske specialiteter, kærlighed til mad, godt håndværk, gratis gastro-aktiviteter til børn og voksne, fødevarer, som du muligvis aldrig har smagt og råvarer, som du virkelig burde smage er blot nogle af de ting, du møder på SPIS! Madmarked i år. Lyder det som noget for dig? Så er du hermed inviteret med, når SPIS! Odense Food Festival afholder SPIS!-Madmarked, et af de lækreste madmarkeder i byen.

SPIS!-Madmarked har fri entré, men salgsboderne tager selvfølgelig penge for de lækkerier, du evt. skal have med hjem. Vi glæder os meget til at se dig på Flakhaven d. 13. september fra kl. 14.00-18.00 og d. 14. september fra kl. 10.00-16.00.

På SPIS! Madmarked krydrer vi dit besøg med oplevelser og aktiviteter for enhver. Glæd dig f.eks. til vores børneområde “SPIS! Børn” og når vi lørdag bliver klogere på jagt og vildt i Eventyrhaven.

Følg med her på siden, når vi løbende offentliggører hvilke stadeholdere du kan glæde dig til at besøge og hvilke aktiviteter, der skal krydre din weekend.

Vi glæder os til at se dig!

#spisodense

Hvor og hvornår?
Flakhaven (v. rådhuset), Platanpladsen og Eventyrhaven, D. 13. september kl. 14.00-18.00 og 14. september kl. 10.00-16.00

 

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.