Tag med på en gastronomisk rejse gennem Odenses gader til årets Restaurant Crawl, hvor du får mulighed for at besøge hele tre af byens skønne spisesteder på én aften.

Denne aften skal du besøge MARV, Capri og Oluf Bagers Gård, som har koordineret en helt særlig smagsoplevelse til dig, hvad enten du kommer forbi til forret, hovedret eller dessert.

Vi mødes på SPIS! Madmarked på Flakhaven i Odense kl. 17.30, hvor vi sammen nyder en læskende øl fra Albani i aftensolen, inden vi bliver delt op i tre hold og begiver os ud på vores kulinariske færd.

Mellem forret, hovedret og dessert vandrer vi sammen gennem septemberaftenen til vores næste destination ledt af søde SPIS!-guider.

Restauranterne er gået i tænkeboks for at sammensætte den helt rigtige menu til aftenen, men du kan se frem til en gastronomisk oplevelse lavet på sæsonens råvarer.

Efter aftenens smagseventyr går vi i fællesskab i Storms Pakhus, hvor vi slutter af med et lækkert glas bobler.

Vi ses til en velsmagende aften i Odenses gader!

Powered byTicketbutler

OBS! Billetten gælder for én forret, én hovedret og én dessert på tre forskellige restauranter. Derfor er det ikke hele menuen fra hvert spisested, du får serveret.

Dette event er skabt i samarbejde med: