Byens Højskole og Odense Fødevarefællesskab inviterer til grøn langbordsmiddag i den hyggelige gård bag Byens Højskole onsdag den 11. september kl. 18.00.

Ved et sanseligt og veldækket langbord bydes der på en velsmagende menu lavet af årstidens grøntsager og frugter. Middagen nydes akkompagneret af musikalske toner og undervejs synger vi et par højskolesange sammen, ligesom der bliver rig lejlighed til at tale med sidemanden.

Menuen er sammensat af indkøber i Odense Fødevarefællesskab, Lisbet Foged. Sammen med forstander på Byens Højskole Claus Brandstrup går hun i køkkenet med en flok frivillige og medlemmer af Odense Fødevarefællesskab og tilbereder middagen.

Al frugt og grønt kommer fra Holistia, Markhaven, og mel og korn kommer fra Økomølleriet Kragegården – alle leverandører til Odense Fødevarefællesskab.

Arrangementet starter kl. 18.00 og slutter efter dessert og kaffe/te kl. ca. 20.00. I tilfælde af regn, rykker vi  middagen indendøre i Fyns Forsamlingshus.

Børn under tre år spiser gratis med.

Vi glæder os til at se dig til en grøn sensommermiddag i det fri.


Ved et sanseligt og veldækket langbord bydes der på 2 retter mad lavet af årstidens grønsager og frugter. Middagen nydes akkompagneret af musikalske toner og undervejs synger vi et par højskolesange sammen, ligesom der bliver rig lejlighed til at tale med sidemanden.

Arrangementet starter kl. 18.00 og slutter efter dessert og kaffe/te kl. ca. 20.00. I tilfælde af regn rykker vi  middagen indendøre i Fyns Forsamlingshus.

Børn under tre år spiser gratis med.

Vi glæder os til at se dig til en grøn sensommermiddag i det fri.

MENU

Indisk-fynsk curry med kartofler, bladbeder, spinat og tomat krydret med chili, ingefær, kokosmælk og varme indiske krydderier

Speltsalat med bagte gulerødder, blancheret grønkål og persille med en dressing af olivenolie, hvidløg og citron

Frillicesalat med bagte squash, rucola, rødløg, semidried tomater og tahindressing

Foccacia

Æblekage

Powered byTicketbutler

Dette event er skabt i samarbejde med:

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.