De tre anmelderroste restauranter Vår, ARO og Resumé slår forklæderne sammen om sensommerens mest unikke gourmetoplevelse, når de inviterer til SPIS! Vildt – Gourmetmiddag i Historiens Hus. 

Jacob Burmølle-Jensen, Christoffer Schärfe og Kim Gubi Lundvaldt fra henholdsvis Vår, ARO og Resumé har skabt en eksklusiv gourmetmenu med vildt og råvarer fra den danske natur og sætter deres særegne præg på råvarerne i en overraskende og innovativ menu, med spændende smagssammensætninger og vilde smagsoplevelser.

Til at fuldende menuen sørger Kjær Sommerfeldt for en helt særlig vinmenu, der matcher retterne.

Historiens Hus er for en aften forvandlet til en fynsk sensommerskov og danner de smukke, historiske rammer for denne helt særlige kulinarisk sanseoplevelse.

Middagen begynder kl. 18.00 i Klosterhaven, hvor historiker Jens Åge S. Petersen kort fortæller om jagt i en historisk kontekst, alt imens der serveres bobler og tre forskellige snacks fra hver af restauranterne.  Derefter går vi sammen op i salen og nyder middagen i de skønne omgivelser.

Vi glæder os til at se dig til en helt særlig sanselig aften.

MENU

Starter

Bobler & tre slags snacks

Forret

Resumé

Letbrændt havørred med aromatisk citrus
urtecreme – revet glaskål – sauce på fermenteret agurk

Hovedret

Vår

Krondyr – rødbeder – mjød & ketchup

Dessert

ARO

Hengemte blåbær – fynsk honning
tørrede oliven – krystalliseret citrontimian & is

Vin

Vinmenu inkluderet

køb din billet

Powered byTicketbutler

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.