Temperering af chokolade har fået ry for at være en mindre videnskab og utrolig svært at kaste sig ud i, men med chokolademagerens få tips og tricks er det slet ikke så svært.

Chokolademager Morten Aagaard guider deltagerne gennem tempereringsprocessen og fortæller om, hvorfor det er vigtigt at tempererer chokoladen. Der bliver fortalt om de forskellige tempereringsmetoder, og forklaret hvorfor chokolademager Morten Aagaard arbejder med chokoladetemperering, på den måde han gør.

Efter en grundig introduktion arbejder deltagerne selv med tempereringen, mens chokolademageren hjælper og vejleder.

Fokus på dette kursus er at få en flot og blank chokolade med det rigtige knæk. Der arbejdes med fyldte chokolader – og deltagerne tager sin egen chokolade produktion med hjem.

Undervejs er der mulighed for at smage forskellige af Mortens Aagaards signaturchokolader sammen med en kop kaffe eller te.

Kurset er henvendt til nybegyndere. Råvarer betales på dagen til 190 kr./kg. Ved kursets afslutning vejes de chokolader, du har produceret, du betaler derfor kun for det du har produceret.

Hvor og hvornår?
Søndag d. 15. september kl. 10.00
Mortens Chokolade, Kongensgade 45
Varighed: 3,5 timer

Powered byTicketbutler

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.