Bryggeriet Flakhaven
Flakhaven2, Odense
Telefon: 66 12 02 99
Hjemmeside: www.flakhaven.dk

Om Bryggeriet Flakhaven

I hjertet af Odense finder du Bryggeriet Flakhaven.

Når du træder indenfor mærker du straks restaurantens hyggelige atmosfære og de store, imponerende kobberkedler, der møder dig som noget af det første, afslører at øllet spiller en helt central rolle hos Bryggeriet Flakhaven.

For hos Bryggeriet Flakhaven har de specialiseret sig i øl og mad til øl. Ikke nok med at restauranten har sin egen husbrygger, der går og hygger om kedlerne og udvikler på nye, sjove og spændende smage dagen igennem. I køkkenet står køkkenchef Jesper Danielsen også for at lave velsmagende, ærlig mad, som passer til de lækre øl, som restaurantens mange ølhaner byder på.

Til SPIS! ude har Jesper sammensat en lækker menu, som du kan smage for bare 275 kr. Menuen er inklusiv 2 øl. Og brygger Peter Schrøder, står klar til at guide dig til lige præcis den øl, som passer allerbedst sammen med – uanset om du er til lys, mørk, kraftfuld eller mild.

Vi glæder os til at se dig.

 

Menu

Pighvar – Krabbe – Sprødt brød
Spidsbryst i øl – Squash – Rødebeder – Rôsti  – Sauce
Ølpocheret pære – Broken gel – Ølsorbet – Sabayonnesauce

inkl. 2 øl

OBS. Restauranten tager imod gæster fra kl. 17.30-21.00. Selvom der står 17.30 på din billet er du velkommen til at komme senere på aftenen. 

Powered byTicketbutler

Billeder fra restauranten

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.