PRIVATLIVSPOLITIK

Kære besøgende.

På SPIS! Odense Food Festival opbevarer vi din email, for at sende dig nyhedsmails, hvis du selv har tilmeldt dig nyhedsbrevet eller hvis du før har købt billet hos os.

Vi indsamler også anonymiseret data fra vores billetkøbere, fordi vi gerne vil vide hvor gamle I er, hvor I kommer fra og hvilket køn I har, så vi kan fortsætte med at lave den bedst mulige festival netop til jer og så vi kan sandsynliggøre over for vores sponsorer, hvem vi kommunikerer med.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. person, og du kan til enhver tid blive slettet, som modtager af nyhedsbrevet ved at henvende dig til [email protected] eller ved at følge linket nederst i nyhedsmailen.

Ved alle arrangementer fotograferer vi, og billederne bruges på sociale medier og web til omtale af tidligere og fremtidige arrangementer. Hvis du finder dig selv på et billede, som du ikke ønsker brugt i offentlig sammenhæng, kan du altid kontakte [email protected], og vi vil fjerne billedet inden for 72 timer.

SPIS! Odense Food Festival har tegnet en forsikring, som hjælper os med at beskytte os ved hackerangreb og andre ondsindede hændelser, man kan komme ud for på det vide net. Forsikringen sikrer os hjælp og damage control inden for 48 timer, og den er din ekstra sikkerhed for at vi gør alt i vores magt, for at passe særdeles godt på dine oplysninger.

Vi glæder os til at se dig til vores festival.

Tine Gudrun Petersen, direktør SPIS! Odense Food Festival