Live podcast - med mad i munden

Med Andreas Grubbe Kirkelund og Ole Troelsø

MED MAD I MUNDEN gæster SPIS! Odense Food Festival lørdag d. 12. sep. kl. 15.00-16.00. 

I denne episode skal vi se nærmere på hvad betyder anmeldelser for den mad vi spiser? Og hvorfor skal mad overhovedet anmeldes? Det er nogle af de spørgsmål som live-udgaven af Samvirkes podcast ”Med Mad i Munden” vil forsøge at svare på sammen med Børsens gastronomi-redaktør, Ole Troelsø. Og undervejs forsøger vi også at finde ud af, hvorfor Michelin gang på gang kan overser Fyn

MED MAD I MUNDEN er en podcast fra Samvirke som ser nærmere på madens rolle i et samfund, hvor mad er ikke bare noget vi skal blive mætte af. Maden er blevet en slagmark, hvor vi udfolder vores identitet, vores passioner og vores værdier.

I hver episode besøger Andreas Grubbe Kirkelund et menneske, som har fundet sit ståsted i madens verden. Emnet bliver ikke nødvendigvis belyst fra alle tænkelige vinkler, men du får en bid af en person med klare meninger om hvad madens rolle bør være – og forhåbentlig bliver du lidt klogere.

Det er gratis at deltage, men du skal hente en billet på forhånd.

Covid- 19
Arrangementet gennemføres med hensyn til Myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Skulle vi mod forventning blive pålagt at aflyse, refunderes din billet

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.