Søndag d. 18. september danner området ved Flakhaven rammerne om sommerens hyggeligste madmarked og mest velsmagende picnic. Der er lagt op til en hyggelig dag med de fynske fødevarer i centrum, når SPIS Odense Food Festival og Picnic Fyn sammen afholder langbordspicnic, midt i Odenses smukkeste byrum.

Som afslutning på en hel uge med fynske fødevarer i fokus, afsluttes SPIS Odense Food Festival med et stort madmarked og picnicområde. Her vil gæsterne kunne købe pladser ved langbordet og forudbestille spændende gourmet picnickurve. På Platanpladsen ved Flakhaven, vil der også være mulighed for at købe dejlig mad fra forskellige madboder og øl fra fynske mikrobryggerier.

Det er tredje år i træk at Picnic Fyn afholder langbordspicnic midt i Odense. Arrangementet er i år endnu større, end de forrige år, og også denne gang vil det være muligt at købe picnickurve, sammensat og tilberedt af fynske spisesteder og restauranter.

PICNICMENU FRA mmoks OG Kong Volmer
Forret: Granrøget lak med korn fra Kragegaarden, syltede hvide asparges anno 2015 og vilde urter. Koldhævet brød med polenta og græskar.
Hovedret: Spræng Gråstenhane med nymodens mormorsalat & ristede boghvedekerner.
Dessert: Æbletrifli med makroner og hvid ckololadecreme.

OBS! Når du har købt en billet, kan picnickurven vælges som tilkøb nederst.

BØRNEBILLETTER
Vi har fjernet billetgebyret på børnebilletten. Når du køber dine billetter finder du børnebilletterne nederst, under tilkøb.