OM FESTIVALEN

Odense er Danmarks 3.største by, og ligger midt på den fine fynske ø. En ø af frugtbar jord beboet af fantastisk dygtige avlere, madhåndværkere, restauratører, og madkommunikatører. SPIS! fejrer vores fynske og danske mad- og måltidskultur, og bringer mennesker sammen på tværs af alder, etnicitet og uddannelsesgrad. Igennem en eventrække af workshops, foredrag, kokkeskoler, madmarked, film og mere, inviteres festivalens gæster til at glæde og udfordre smagsløgene, lære nye færdigheder i køkkenet, og sætte mad- og måltidskultur til debat.

VISONEN

SPIS! Odense Food Festival ønsker at skabe en madfestival, som appellerer bredt lokalt, nationalt, og på sigt internationalt, og som sætter Odense og Fyn på det gastronomiske landkort.

SPIS! vil sætte nye standarder og turde at gå skridtet videre end andre madfestivaler.

SPIS! vil sætte kvalitet, lokal produktion, økologi, og det gode håndværk på programmet.

SPIS! vil bringe mennesker sammen på tværs af alder, etnicitet, og uddannelsesgrad.

SPIS! vil give smagsmod, godt madhåndværk, nydelse, kvalitetsbevidsthed, og en forståelse af forbrugeransvar videre til den næste generation igennem en legende og involverende tilgang.

SPIS! ønsker at præsentere en lang række dygtige og visionære madhåndværkere, primært odenseanske og fynske, i ét samlet, inspirerende, og varieret program, som vil skabe et øget positivt fokus på, og mer-omsætning hos, den enkelte aktør.

SPIS! vil ansvar videre til den næste generation igennem en legende og involverende tilgang.

SPIS! ønsker at samarbejde bredt med det odenseanske kultur, – erhvervs, – og studieliv.