03.03.2017

KULTURHUS I ODENSE OG DÅRLIG DEBATKULTUR

Odense kan langt om længe skrive sig på listen over danske byer, der har et kulturhus. “ODEON” er efter 13 års tilløb nu en realitet, men hvad skal huset indeholde? Og hvordan skal vi tackle nutidens debatkultur, som ofte er hård og personlig? Mia Ben-Ami, kulturformidler på Faaborg Midtfyn Bibliotekerne, og Tine Gudrun Petersen, direktør for SPIS Odense Food Festival, tager debatten.

21.02.2017

Tine fra SPIS! Odense Food Festival om DigitalOdense17

Hør direktør Tine Gudrun Petersen fra SPIS! Odense Food Festival fortælle om, hvorfor hun også er begejstret for DigitalOdense17, og hvad hun glæder sig mest til.

20.02.2017

Fem skarpe gastronomer – én fælles mission

Fem af byens velrenommerede restauranter skal få smag og individuel madfilosofi til at gå op i en højere enhed, når de sammen leverer det gastronomiske indspark til et af de første arrangementer i det nye kulturhus.

31.01.2017

BILLIGERE GOURMET TIL FYNBOERNE

Spis Uge 5 er et tiltag, der skal lokke flere almindelige danskere på gourmetrestaurant ved at fjerne den barriere, der holder folk væk i det daglige: prisen. 11 odenseanske restauranter er gået sammen om at tilbyde hver deres flerretters-menu til væsentlig nedsat pris -250 til 400 kroner. Jacob Rytz var tidligere med direkte fra Flakhaven i Odense.

31.01.2017

Gourmetmad for billig penge

30.01.2017

SPIS! Uge 5

SPIS! Sætter endnu engang fokus på nogle af de skønne restauranter, som vi er så heldige at have i Odense.

27.01.2017

ODENSE SPÆNDER HAGESMÆKKEN I UGE 5

I næste uge er der igen et arrangement fra SPIS Odense. En uge, hvor der bliver sat fokus på al den gode mad, der er mulighed for at få i Odense. SPIS Odenses direktør Tine Gudrun besøgte TV 2/FYN.

14.01.2017

Gourmetmad: Bøf med masser af scene på ODEON

Fem restauranter og lokale kunstnere optræder for et publikum, der inviteres til at opleve med alle sanser

06.01.2017

Spis!-direktør er imponeret

Mange nye restauranter fortæller om de fynske afgrøder – det genererer omsætning i andre brancher.
Op til jul var det svært at få et bord, hvis man skulle ud at spise, og sådan er de store dage også i januar. Odense har fået smag for at gå i byen med kniv og gaffel, og det bobler og syder i den gastronomiske gryde.
– Er det ikke fantastisk, siger Tine Gudrun Petersen, direktør i Spis!, der som produkt har sin Odense Food Festival.

2016

NEXT TIETGENPRISEN 2016

Tine Gudrun Petersen, direktør for SPIS! Odense Food Festival, modtog torsdag den 17. november NEXT TietgenPrisen 2016.
NEXT Tietgenprisen er en nyindstiftet pris, der uddeles til en ung iværksætter efter de samme kriterier, som ligger til grund for den netop uddelte Tietgenpris. Det vil sige en fynsk forretningsmand eller -kvinde, der har gjort sig bemærket inden for innovation og nytænkning, og som udover at gavne sin egen forretning også har været en gevinst for det fynske samfundsliv.

18.09.2016

Årets fynske ret: Dessert med æbleskrog vandt fin pris

Restaurant Mmoks fra Odense satsede og vandt, da vinderen af Schiøtzprisen søndag blev fundet på Odense Rådhus
Odense: Duften af mad vil nok stadig hænge i luften, når de ansatte på rådhuset i Odense mandag morgen møder ind på arbejde. Bliver de lidt småsultne, forstår man det faktisk godt…

09.09.2016

Hele byens madmor

Tine Gudrun Petersen fik et særligt forhold til mad, da hun blev mor. I dag er hun direktør for Spis! Odense Food Festival og arbejder for at udbrede kendskabet til lokale råvarer af høj kvalitet. Mød kvinden, hvis gastronomiske engagement har slået rødder på hele Fyn.

05.07.2016

Hun har altid haft smag for at blande sig

Initiativtager og direktør i Spis! Odense Food Festival, Tine Gudrun Petersen, har lige fra barneårene i Tommerup Stationsby været typen, der blandede sig i alting.

04.07.2016

SPIS! Odense Food Festival og Albanifonden indstifter ny gastronomisk pris

Kære SPIS!-ven
Fyn ligger inde med verdens bedste æbler, fantastiske kødproducenter, Europas største koncentration af mikrobryggerier, fremragende restauranter adskillige roser værd, og mange, mange flere lækkerier, og det skal naturligvis fejres.

06.05.2016

Odenses nye gastroscene

Engang var nachos med ost standard på de odenseanske menukort. Men i dag har unge, ambitiøse mad- og restaurantentusiaster sat gourmetmad og fynske råvarer på dagsordnen med en madfestival og god gastronomi, der er til at betale.

01.02.2016

Hun snakker med om mad i ny tænketank

TVdot sender TV med Fyn i fokus – indenfor områderne Aktualitet, Sport, Kultur, Erhverv og Sundhed.
Find os på kanal “Fynboen” (sammen med tegnsprogskanalen).

07.11.2015

Hun snakker med om mad i ny tænketank

Jeg er altid fascineret af folk som gør noget for vores fælles kultur.
Se/hør min uformelle snak med festivaldirektør Tine Gudrun Petersen om sundhed, miljø og kvalitet og bliv inspireret til selv at gøre en forskel!

20.10.2014

Øko-fynbo valgt til ny tænketank

 Medstifter af Odense Fødevarefællesskab, Tine Gudrun Petersen, er blevet udvalgt til Måltidstænketanken, som skal udbrede en bedre madkultur blandt danskerne.

15.07.2015

Fyn får ny fødevarefestival

Der bliver mulighed for at fejre de fynske kokke og råvarer, når der i september bliver afholdt en ny madfestival i Odense.
Navnet på den lille ny er ‘Spis! Odense Food Festival’, og den finder i år sted fra 9. til 13. september.

15.07.2015

Odense får fem-dages madfestival

 Spis! foregår rundt om i hele byen og byder bl.a. på kokke-workshops for børn og voksne, inspirerende foredrag, rundvisninger hos spændende odenseanske mad- og drikkehåndværkere, madfilm i Café Biografen, koncerter, fællesspisninger og en masse andre Spis!-aktiviteter.

15.07.2015

Pressemedelse – SPIS! Odense Food Festival

Kære alle madentusiastiske, smagskræsende, råvareinteresserede, livsnydere.
Velkommen til SPIS! Odense Food Festival.
SPIS! er en ny ambitiøs, odenseansk madfestival som sætter kvalitet og smag på menuen.

2015

SPIS! Odense Food Festival, Kødbyens Mad- og Marked og Brandts Passage præsenterer Julemarked på Brandts.

Odense er Danmarks 3.største by, og ligger midt på den fine fynske ø. En ø af frugtbar jord beboet af fantastisk dygtige avlere, madhåndværkere, restauratører, og madkommunikatører. SPIS! fejrer vores fynske og danske mad- og måltidskultur, og bringer mennesker sammen på tværs af alder, etnicitet og uddannelsesgrad.

28.07.2015

SPIS! Odense Food Festival

Ny festival ser dagens lys i Odense.
Den 9-13. September SPIS! Odense Food Festival 2015
“SPIS! Odense Food Festival” bliver fem dage fyldt med boblende passion for mad udmøntet i workshops, foredrag, film og madmarked.