December 2017

I forbindelse med Månedens Virksomhed var SPIS Odense Food Festival på besøg hos Odense Marcipan A/S torsdag den 13. december, hvor vi havde fornøjelsen af 4 timers hyggelig konfektworkshop sammen med chefkonditor Ronnie Holmen, som også gjorde os klogere på, hvad det er for en virksomhed.

Vidste du f.eks. at Odense Marcipan beskæftiger i alt 250 medarbejdere og omsætter for 550 mio. kr. Eller at de er verdens førende producent af marcipan og marcipanrelaterede produkter. Ronnie kunne også afsløre at der er stor forskel på præferencerne inden for smag og konsistens i de skandinaviske lande og at Odense Marcipan har en produktportefølje på hele 170 forskellige marcipankvaliteter tilpasset forskellige markeder.Som en lille bonus kan vi afsløre at der til en marcipanrulle på 375 g. bruges i alt 285 mandler.

Tak til Ronnie og Odense Marcipan, for en hyggelig formiddag, hvor vi fik udfoldet vores kreative konfektfærdigheder og tak til fotograf Rico Rico Feldfoss fra Feldfoss Visual Media for endnu en gang at levere skønne billeder.

Følg med på SPIS! Odense Food Festivals facebook side og se med når Månedens Virksomhed afsløres.

Se billeder fra besøget