Februar 2018

Tirsdag den 20. februar var vi på besøg hos Bryggeriet Vestfyen, som var Månedens virksomhed i denne måned. Virksomheden beskæftiger omkring 100 personer og ligger på en 200.000 kvm stor grund med 30.000 kvm lokaler under tag i Assens.

Villy, som er tidligere ansat hos bryggeriet, viste os rundt på den store grund og vi så både de store lagerhaller og den imponerende produktion af både øl og sodavand. Villy var selv ansat på bryggeriet i mange år i forskellige stillinger og selv efter han er blevet pensioneret, fortsætter han med at vise gæster rundt på bryggeriet. Hans stolthed, begejstring og store viden om bryggeriet gjorde rundvisningen til en stor fornøjelse for os alle.

Efter rundvisningen fik vi en spændende snak med Dorthe, som arbejder med marketing og kommunikation på bryggeriet. Hun kunne blandt andet fortælle om samarbejdet med Jim Lyngvild om nogle skønne specialøl, som vi også fik lov til at smage på. Mange tak til Bryggeriet Vestfyen for den store gæstfrihed og for muligheden for at få indsigt i arbejdet på et bryggeri.

Følg med på SPIS! Odense Food Festivals facebookside og se med når Månedens Virksomhed afsløres.

 

Se billeder fra besøget