Januar 2018

I forbindelse med Månedens Virksomhed besøgte vi Holy Bean Coffee Roasters torsdag den 18. januar. Holy Bean Coffee Roasters er et mikroristeri med fokus på kvalitet, bæredygtighed og den skønne råvare som kaffen udgør. Sine, medejer af risteriet, viste os rundt og introducerede os for kunsten at riste kaffe.

Vidste du, at det kan være få sekunder i løbet af ristningen der afgør kaffens smag i sidste ende? Sine inviterede os også til cupping (kaffesmagning), hvor vi fik mulighed for at smage på forskellige slags kaffe fra Holy Bean Coffee Roasters. Der blev serveret forskellige slags søde sager til hver kaffe, som var med til at fremhæve de forskellige, spændende smagsnuancer.

Hos Holy Bean Coffee Roasters arbejdes der netop med at skabe fantastiske, velsmagende kaffeoplevelser, som udfordrer den almene forståelse af hvordan kaffe bør smage og sammensætningen med de forskellige søde sager gav os indblik i kaffens spændvidde og sammensætningsmuligheder. Mange tak til Sine og Holy Bean Coffee Roasters for en spændende formiddag. Det er altid en stor fornøjelse at møde mennesker med så meget viden om og passion for deres fag. Også tak til Rico Rico Feldfoss fra Feldfoss Visual Media, som endnu en gang har skudt nogle skønne billeder

Følg med på SPIS! Odense Food Festivals facebook side og se med når Månedens Virksomhed afsløres.

Se billeder fra besøget