Kød i køkkenet

fredag d. 11. sep. kl. 17.00-18.00

De seneste år er den vegansk og vegetariske livsstil vokset og med det også diskussioner om kødforbrug- og produktion. 

Sammen med debatredaktør fra Fyens Stiftstidende Peter Hagmund inviterer vi en række kyndige paneldeltagere til en snak om Kød i køkkenet. 

Er den konventionelle kødproduktion for uigennemsigtig for den normale forbruger, fungerer dyrevelfærdsmærket, hvad koster det egentlig at producere kød, er vores kødproduktion etisk forsvarlig, er det nok med en kødfri dag om ugen, er det forbrugeren eller producenten, der skal gå forrest, hvorfor spiser vi dyr, og hvordan behandler vi de dyr, vi spiser?

Det og meget mere bliver taget op, når vi inviterer følgende paneldeltagere til debat: 

  • Niels Søndergaard, jagtfaglig chef, Danmarks Jægerforbund.
  • Henrik Lund, direktør, Naturli’.
  • Flemming Fuglede Jørgensen, formand, Bæredygtigt Landbrug.
  • Poul Lang Nielsen, HindsholmGrisen.
  • Henrik Vindfeldt, medstifter, Veganerpartiet.  

 

Vi glæder os til at se dig til en spændende debat!

Foto: Rico Feldfoss

Dette event er skabt i samarbejde med

Covid- 19
Arrangementet gennemføres med hensyn til Myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Skulle vi mod forventning blive pålagt at aflyse, refunderes din billet

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.