KØBSBETINGELSER

SPIS! benytter sig af et tilmeldingssystem leveret af Ticketbutler, hvor nedenstående betingelser derfor er gældende.

Billetsystem er leveret af:
Ticketbutler IVS
Esplanaden 7, 2. th.
1263 København K
CVR: 38404687
Tlf: +45 89 80 12 80
Email: [email protected]

Herefter benævnt “Ticketbutler”.

REFUNDERING AF BILLETTER OG AFLYSNING
Hvis uheldet er ude, og du bliver forhindret i at deltage, så giv os gerne besked, så vi kan informere vores samarbejdspartnere. Prøv dog først, om du ikke kan glæde en du holder af med en dejlig oplevelse.
Ønsker du at ændre tidspunkt på din billet til eksempelvis et restaurantbesøg, så kontakt Sarah Kim Lassen på [email protected], så vil vi se om vi kan hjælpe dig. 

Du skal være opmærksom på, at billetter i henhold til ”Lov om visse forbrugeraftaler § 17” som udgangspunkt ikke er omfattet af en fortrydelsesret.

I tilfælde af aflysning henvises der til den ansvarlige arrangør for yderligere information og eventuel refundering. Billetter refunderes i sådanne tilfælde som udgangspunkt altid. Vi gør særligt opmærksom på, at vi som formidler af billetten ikke hæfter for aflysninger ol.

BESTILLING OG BETALING
Billetter mv. købes via Ticketbutler Services til den der angivne pris plus eventuelle gebyrer og omkostninger, som oplyses førend købet effektueres. Ved at klikke på “Køb billetter”-knappen afgiver du et ønske til Ticketbutler og eventarrangøren om at købe en eller flere billetter eller anden ydelse. Købet er imidlertid ikke endeligt afsluttet, førend du modtager en ordrebekræftelse eller den bestilte ydelse pr. e-mail. Ticketbutler forbeholder sig ret til at afvise dit køb med eller uden begrundelse.

Du kan betale med Visa, MasterCard samt MobilePay. Betaling kan kun ske ved online betaling via Ticketbutler Services. Ticketbutler henleder din opmærksomhed på, at du efter reglerne i lov om betalingstjenester og elektroniske penge har indsigelsesret med henblik på at standse eller tilbageføre betalingstransaktioner i Ticketbutler Services.

Hvis billetprisen overstiger DKK 0, bliver der pålagt et billetgebyr på DKK 3,75 per billet (inkl. moms) og dertil 3,75% (inkl. moms) af den samlede pris. Moms udgør 20% af billetsummen såfremt der er pålagt moms på arrangementet. Ved gratis billetter pålægges ikke billet- eller kortgebyr. Billet- og kortgebyr refunderes ikke.

Din betaling vil blive hævet fra dit betalingskort eller konto, når billetten eller anden ydelse er afsendt til dig via e-mail. Hvis betaling ikke modtages, vil billetten eller den eventuelle anden ydelse blive annulleret.

LEVERING
Levering af billet sker via e-mail afsendt af Ticketbutler i form af en PDF-fil. Levering vil ske til den e-mail, du har oplyst i forbindelse med bestillingen, og levering anses for sket, når billetten er afsendt fra Ticketbutler pr. e-mail.

ANSVARSBEGRÆNSNING
Ticketbutler har ikke mulighed for at genfremsende en billet ved bortkomst deraf. Ønske om genfremsendelse af eventuelt bortkommen billet skal ske til arrangøren.

Ticketbutler hæfter ikke og kan ikke gøres ansvarlig i tilfælde af betalingsstandsning, konkurs, aflysning eller flytning af dato for afholdelse af et arrangement eller andre reklamationer vedrørende det aktuelle arrangement. Al henvendelse herom rettes til arrangøren, som er din direkte kontraktpart.