Info til virksomheder 

SPIS! elsker at arbejde sammen med visionære mad- og drikkehåndværkere samt madformidlere, der arbejder hårdt for at sætte kvalitet og gode råvarer på dagsordenen.

SPIS! laver i løbet af året en række fantastiske events i samarbejde med Odense og Fyns dygtigste aktører (fx. vinsmagning, foredrag med smagsprøver, workshops, mm.). Hvis du har en dejlig idé, eller kan se dig selv i én af  SPIS!’s eksisterende fortællinger, så er du meget velkommen til at præsentere os for din idé.

Hvis du deler vores kvalitetskærlighed, så kom, og stil op på vores madmarked i uge 37 – det tiltrækker tusindvis af glade gæster.

Byd ind med en særlig menu på din restaurant til SPIS!-gæster, hold en workshop, giv os en bid af din viden ved et foredrag, eller vis os en film, der får os med helt ind i grovkøkkenet i gourmetproduktionen.

Vi kan se mange sjove muligheder for samarbejde, og vi vil så gerne fortælle historien om det høje fynske fødevareniveau sammen.

Vi bliver altid glade for en henvendelse, men vi forbeholder os ret til at takke nej til forespørgsler om samarbejde med aktører, der ikke er i sync med den fortælling om kvalitet og lokalitet, som SPIS! formidler.

SPONSORER

Sponsor Albani Fonden