Grønt så det smager!

Lørdag d. 12. sep. kl. 12.30-13.30

Nogle fravælger at spise dyr af etiske årsager. Andre søger efter erstatning for kød for at spise mere klimavenligt. Og så er der dem der mener, at en grønnere kost er sundere og mere nærende. 

Men KAN man lave lækker, velsmagende mad af plantebaserede råvarer, så man kan holde ud at undvære sin bøf, – konsekvent eller lejlighedsvis? Og er det sundt at skære ned på kødet og den animalske protein? 

Professor i Gastrofysik Ole G. Mouritsen, – centerleder for Smag for Livet og Præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi, – giver et bud på, hvordan vi kan leve mere grønt så det smager i et af sine rasende populære foredrag, som plejer at blive revet væk, fordi de er sjældne, da Oles viden er efterspurgt verden rundt og han ofte er på farten.

Så tag din grønt-modstræbende mage, eller din videbegærlige amatørkokke-ven under armen og kom og bliv inspireret med os til Grønt så det smager

Vi glæder os til at se dig.

Dette event er skabt i samarbejde med

Covid- 19
Arrangementet gennemføres med hensyn til Myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Skulle vi mod forventning blive pålagt at aflyse, refunderes din billet

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.