Fynsk øl -en international prisvinder

Lørdag d. 12. sep. kl. 14.00-15.00

Fynsk øltradition går langt tilbage. På Fyn har vi en stolt ølkultur og -historie, og gennem de sidste mange år har fynsk øl kunne bryste sig af både national og international anerkendelse og priser. 

Sammen med journalist fra Fyens Stiftstidende Martin Seymour dykker vi ned den fynske ølhistorie og ser på, hvordan fynsk øl har udviklet sig gennem tiden, hvad kan fynsk øl i dag, har smagssammensætninger og bryggemetoder ændret sig over tid, er der traditioner vi holder fast i, og hvordan er ølkulturen i dag sammenlignet med tidligere?

Til at belyse det og meget mere har vi inviteret fire spændende paneldeltagere, der hver har ekspertviden om øl:

  • Daniel Bjørk, Brewing Innovation Manager, Royal Unibrew.
  • Eddie Sweda, brygger, Midtfyens Bryghus.
  • Jørgen Thomsen, historiker, Historiens Hus.
  • Niels Hald, direktør, Bryggeriforeningen. 

Du kan se frem til en interessant debat, hvor der undervejs bliver mulighed for at smage på nogle af de spændende fynske øl. 

Vi glæder os til at se dig!

Dette event er skabt i samarbejde med

Covid- 19
Arrangementet gennemføres med hensyn til Myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Skulle vi mod forventning blive pålagt at aflyse, refunderes din billet

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.