ER DU SPIS! ODENSE FOOD FESTIVALS NYE WEBUDVIKLER?

Om dig

Du er IT-kvinden/-manden, som dine venner kommer til, når de oplever tekniske og digitale udfordringer af enhver art, fordi du evner at ‘gå bag om systemet’ og finde løsningen.
Som følge af en velfunderet digital forståelse anvender du med lethed værktøjer, der kan være med til at optimere funktionaliteten af SPIS! Odense Food Festivals digitale platforme, og du ønsker at videreudvikle dine kompetencer i et dynamisk miljø med højt tempo og stramme deadlines. Udover det rent tekniske har du også flair for det visuelle udtryk og formår at skabe æstetiske og kreative designs.

 

Du er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret, er systematisk og har ordenssans samtidig med, at du har en positiv indstilling til nye opgaver. Du trives med at blive udfordret og vil til tider blive kastet ud på dybt vand. Det vigtigste for os er dog, at du har viljen til at lære og modet til at erkende egne begrænsninger.   

Arbejdsopgaver

  • Mindre kodningsopgaver.
  • Forbedring af SEO
  • Google Analytics
  • WordPress (herunder udarbejdelse og forbedring af hjemmeside)
  • Design og visualisering (på eksempelvis hjemmeside)
Web praktikant

Om os

SPIS! Odense Food Festival er en festival, som fejrer smag, kvalitet og det gode håndværk og bringer mennesker sammen på tværs af alder, køn, etnicitet og uddannelsesgrad. Vi sætter fokus på de fynske fødevarer og de fremragende restauranter, øen byder på.

 

Til vores dynamiske og kreative hold søger vi en praktikant, som kan være med til at videreudvikle og forbedre vores visuelle og digitale identitet. Vores lille team arbejder dog med mange forskellige opgaver, hvorfor du skal føle dig godt tilpas i et omskifteligt miljø, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Det betyder også at du skal være okay med at arbejde “i marken” og give en hånd med de praktiske opgaver, når vi afvikler events.

 

Praktikken kræver en høj grad af selvstændighed og evne til at definere egne opgaver og kunne se, hvor der er plads til forbedring og optimering.

 

Vi tilbyder

  • Hands-on erhvervserfaring.
  • Praktisk erfaring, hvor du kan udvikle og udforske eksisterende kompetencer samtidig med, at du tilegner dig nye.
  • Netværksopbygning og sparring med kompetente og ambitiøse kollegaer.
  • En god anbefaling efter praktikopholdets afslutning.

Praktikken er en fleksibel og ulønnet fuldtidsstilling, og vi optager løbende praktikanter. Er du interesseret, så send en ansøgning til tine@spisodense.dk. Du kan forvente at få svar på din ansøgning ca. en til to uger efter, at vi har modtaget din ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig.