Lær at lave crêpes

Lørdag d. 12. sep., hver time fra kl. 12.00-17.00

Hvor fransk er din hverdag egentlig? Hos Duck n Fries bestræber de sig på at give alle der befinder sig i Odense en autentisk og gennemført fransk oplevelse, så man i disse Coronatider kan drømme sig ned til skønne Frankrig.

Denne gang tager vi fat på en rig tradition; crêpe á la française. Vi vil lære alle der har lyst at lave boghvedepandekager efter traditionel opskrift, og med lidt kreativ frihed fra Duck n Fries’ personale, fletter vi elementer fra menukortet ind i hele oplevelsen. Har du nogensinde prøvet en fransk hot dog som pandekage? Det har vi heller ikke. Før nu.

Har du som vegetar tænkt dig at give vores Mock Duck et skud? En lækker portion sprødstegt andealternativ, viklet ind i hjemmelavede pandekager, smurt med en af vore hjemmerørte dips og frisk grønt til pynt. Mulighederne er mange, så der er ingen undskyldning for ikke at gøre din lørdag bare en lille smule mere fransk!

Dette event er skabt i samarbejde med

Covid- 19
Arrangementet gennemføres med hensyn til Myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Skulle vi mod forventning blive pålagt at aflyse, refunderes din billet

OBS! Der vil være fotografer til stede, som vil tage billeder under festivalen til brug til fremtidig markedsføring.