Foråret er på vej, og den fynske muld er i gang med at varme og modne de lækreste forårsherligheder. Blandt andet de internationalt anerkendte fynske asparges, som vi fejrer ved årets Aspargesfrokost den 13. maj i den historiske Farvergården ved Brandts.

Frokosten foregår som tidligere år stående i forårssolen. Du kan både komme og spise med os på det tidlige hold kl. 11.30 eller på det sene hold kl. 13.30.

Når du køber en billet til Aspargesfrokosten, er den ikke øremærket til én bestemt restaurant, og du ved derfor ikke på forhånd, hvem du får serveret mad fra. Men vi tør godt garantere dig, at der er meget høj kvalitet og lækkerhed på alle tallerkener.

På langbordet finder du brød, smør og kølige fynske øl fra Albani, Indslev Bryggeri, Ørbæk Bryggeri, Coisbo Beer, Undercover Brewing Co., Midtfyns Bryghus, Refsvindinge Bryggeri og Stensbogaard Bryghus, som du kan dele med dine sidekammerater.  

Borgmester Peter Rahbæk Juel åbner både den tidlige og den sene Aspargesfrokost.

De deltagende restauranter vil løbende blive offentliggjort på vores sociale medier, så følg med, og se om din yndlingsrestaurant er med til årets Aspargesfrokost.

Vi vil være glade for at fejre Fyn og foråret med dig over god mad og skummende øl. 

Vi glæder os til at se dig.

#spisodense