Er du kok eller restauratør, og har du lyst til at være med, skal du indsende billede og ingrediensliste for din konkurrenceret til Majken på majken@spisodense.dk inden søndag den 20. august kl. 14.00.

Dit bidrag vil blive anonymiseret og forelagt udvælgelseskomitéen, som udvælger de bedste retter, der skal med til finalen.

 

Udvælgelseskomitéen 2017 består af Sten Slot, direktør for Det Danske Kokkelandshold, Morten Vilsbæk, journalist, madredaktør og vinskribent på Fyens Stiftstidende, Mads Vindfeld Andersen, indehaver af Madsvin.com, Mads Asbild, udviklingschef fra Food Fyn, og Mikael Hansen fra fødevaremarkedet Kulinarisk Sydfyn.

Vinderen udvælges af årets dommerjury 2017 bestående af Ole G. Mouritsen, Præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi, Klavs Styrbæk, køkkenchef og indehaver af Restaurant STYRBÆKS, Per Hallundbæk, indehaver og køkkenchef hos Falsled Kro og Morten Vilsbæk, journalist, madredaktør og vinskribent hos Jysk Fynske Medier.